POGOJI POSLOVANJA

1. SPLOŠNI POGOJI

Naročilo zavezuje podjetje GERMA TRADE d.o.o. in kupca.

2. NAROČANJE

Naročila sprejemamo v GERMA TRADE d.o.o. spletni trgovini, pošti in e-pošti: shop@fire-destroyer.com in office@fire-destroyer.com. Pisna naročilnica za podjetja mora vsebovati: naziv podjetja, točen naslov za dostavo, kontaktno osebo, davčno številko, matično številko, telefonsko številko. Naročilnica ima za kupca in prodajalca status pogodbe.

3. POTRDILO O NAROČILU

Naročilo bo shranjeno na papirju in v elektronski obliki na sedežu podjetja GERMA TRADE d.o.o..

4. CENE

Cene so v EUR in veljajo od 13. 09. 2023 do spremembe cenika oziroma do razprodaje zalog. Vse cene vključujejo 22-odstotni DDV. Cene ne vključujejo dostave. Cena dostave je odvisna od dostavne službe. Pridržujemo si pravico do spremembe cen brez predhodnega obvestila zaradi spremembe menjalniškega tečaja, tehničnih izboljšav ali sprememb na artiklih.

5. NAČIN PLAČILA

Pravne ali fizične osebe lahko plačajo naročeno blago po predračunu ali preko spletne trgovine.

6. DOSTAVA

Vsa naročila oddana do 12. ure vam bomo poslali s paketno dostavo naslednji delovni dan oziroma če je drugače, vas obvestimo na e-naslov ali na telefon.

Slovenija

Do 200€ | 12.20€, nad 200€ nakupa BREZPLAČNO.

Evropa

Do 200€ | 23€, nad 200€ nakupa BREZPLAČNO

Izven EU

7. REKLAMACIJE IN VRAČILA

Do reklamacije ste upravičeni v skladu z dikcijo Zakona o varstvu potrošnikov (ZVP), ki določa postopke vlaganj reklamacij na proizvodih oz. storitvah.
Morebitno reklamacijo javite in opišite po e pošti: office@fire-destroyer.com ali na telefonsko številko: 02 7885936.

8. ODSTOP OD NAROČILA

Od naročila lahko v roku 14 koledarskih dni odstopite brez navedbe razloga. Če ste blago že prejeli, nas morate v roku 14 dni od prejetja, obvestiti s pisnim obvestilom o odstopu od pogodbe. Blago je potrebno vrniti nepoškodovano, originalno zapakirano brez znakov poskusa odpiranja ter nerabljeno blago v NESPREMENJENI količini (aparat, navodila, pripadajoči deli, embalaža,…), razen če je blago uničeno, pokvarjeno, izgubljeno ali se njegova količina zmanjša, ne da bi bil za to kriv kupec. Priložiti morate kopijo računa. Podjetje GERMA TRADE d.o.o. vrne kupnino najkasneje v 30 dneh od datuma prejema sporočila odstopa od pogodbe. Strošek, ki bremeni potrošnika ob odstopu od pogodbe, je strošek vračila blaga, strošek pakiranja in dostave ponudnika, ter strošek bančne transakcije nastale z vračilom kupnine. Kupec izgubi možnost odstopa od naročila zaradi napake stvari, če stvari ne more vrniti ali je ne more vrniti v stanju kakršnem jo je prejel.

NEPREVZEMANJE PAKETOV:

V kolikor paketa ne boste prevzeli, brez pisnega obvestila o odstopu od pogodbe na office@fire-destroyer.com., vam bomo primorani zaračunati stroške pošiljanja in vračila paketa.

9. VAROVANJE PODATKOV

Podjetje GERMA TRADE d.o.o. se zavezuje, da bo varovalo vse osebne podatke. Ti bodo uporabljeni izključno za pošiljanje informativnega gradiva, ponudb, računov in drugo potrebno komunikacijo. Vaših podatkov v nobenem primeru ne bomo posredovali tretji osebi.

10. GARANCIJSKI POGOJI

Garancijski list velja za izdelke, ki so kupljeni na podlagi priloženega računa, kot datum prodaje pa velja datum na računu. Garancijo se uveljavlja z računom ali kopijo in potrjenim garancijskim listom. Pri izdelkih, ki imajo garancijsko dobo, je le-ta posebej označena. Garancija ne velja za posege, ki so posledica uporabe potrošnika!

Uveljavljanje garancije se vrši na sedežu pooblaščenega servisa, ki je naveden na garancijskem listu. Vse napake, kot posledica napake v materialu ali v montaži oz. tako imenovane ”stvarne napake”, ki bi nastale v garancijskem roku bodo odpravljene brezplačno.

V kolikor želite dodatne informacije v zvezi z pooblaščenimi servisi in garancijo pošljite vprašanje na elektronsko pošto office@fire-destroyer.com .

11. DRUGI POGOJI

V primeru zamude plačila, si pridržujemo pravico zaračunavati zamudne obresti v skladu z zakonom o zamudnih obrestnih merah in zaračunati stroške opominjanja in izterjave. Za ostale pravice in obveznosti se uporabljajo veljavna zakonska določila. Vse spore bosta stranki reševali sporazumno. Če sporazuma ne bi mogli doseči, bo spor reševalo pristojno sodišče.